QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Robert Rodriguez po krátkém odpočinku opět rozjíždí svůj pracovní kolotoč. Pokračování Machete se chystá už nějaký ten pátek a nyní to vypadá, že je vše skutečně hotovo, připraveno a v brzké době by se mohlo začít natáčet! - Aktualizace: doplněn plakát a podrobnosti o premiéře

Pokračování Machete se blíží! (Aktualizováno!)

Autor: gogo, Přidáno: 7. 2. 2012, 18:48
Zobrazení: 5352

O pokračování akčního snímku Machete, který byl natočen podle stejnojmenného fiktivního traileru ze společného projektu Quentina Tarantina a Roberta Rodrigueze - Grindhouse, se mluvilo už před více než rokem. První díl se fanouškům líbil, v kinech vydělal čtyřnásobek svého rozpočtu a další tučné obnosy přinesl prodej DVD a Blu-ray, a tak nebyl důvod spekulacím nevěřit. Nyní se zdá, že film začíná nabírat reálné rozměry.

Za scénářem stojí Robert Rodriguez společně s Kylem Wardem, producentem Alexanderem Rodnyaskym a své si prý řekl i Danny Trejo. Ten mj. potvrdil, že Machete Kills (jak zní prozatimní název) bude mít opět eRkový rating. Sám Rodriguez pak prozradil, že pokračování bude větší a ambicioznější než první film. Natáčení by prý mohlo začít v dubnu. Nezbývá nic jiného, než se začít těšit!

Aktualizace: Dalo se očekávat, že s dubnovým začátkem natáčení se premiéra v letošním roce neuskuteční. To se nyní potvrdilo a pokračování Machete se tak dočkáme v příštím roce. Na internetu se také objevil první teaser plakát k filmu. Jednoduchý a přesto velmi působivý plakát rozhodně přidá na natěšenosti!

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web