QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Nový film o muži se železnými pěstmi, který je společným dílem nám dobře známých person - hudebníka The RZA a filmaře Eliho Rotha se už nějaký ten pátek natáčí. Zajímavým ho činí hlavně obsazení mnoha hvězdami, z nichž nám jsou také někteří velice blízcí...

The Man with the Iron Fists se konečně natáčí!

Autor: gogo, Přidáno: 13. 2. 2011, 18:13
Zobrazení: 6043

Je tomu již třičtvrtě roku, co jsem vás informoval o chystaném kung-fu filmu The Man with the Iron Fists. Hudebník The RZA, autor hudby ke Kill Bill, a Eli Roth napsali scénář. RZA měl film zároveň režírovat a hrát jednu z rolí. Roth s Quentinem Tarantinem pak měli film produkovat. Uplynula nějaká doba, Quentinovo jméno z popisu filmu zmizelo, objevilo se však několik rozhovorů, v nichž RZA děkuje Tarantinovi za cenné rady apod. S postupujícím časem se začala rýsovat hvězdná herecká sestava. Asi největší filmovou star je držitel Oscara Russell Crowe. Mezi další výrazné hvězdy musíme zcela jistě zařadit Lucy Liu, kterou známe z Kill Bill, či ústřední hrdinku Jackie Brownové Pam Grierovou. Dále se objeví např. wrestlerová hvězda Dave Bautista atd.

I když jméno Quentin Tarantino u snímku již nefiguruje, přesto se jedná o zajímavý projekt, který se vyplatí sledovat. Ať už kvůli nám známým osobám, nebo pro velice zajímavé herecké obsazení. Snímek by se měl do distribuce dostat ještě letos.

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web