QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Před pár dny se objevil film Hostel III na americkém videotrhu. Nejnovější díl krvavé série, který natočil Scott Spiegel, se tentokráte kinům vyhl. Hodnocení snímku je prozatím víceméně podobné těm předchozím a čeští "úchylové" mohou skákat radostí, protože se chystá jeho vydání i v ČR. A to již velmi brzy...

Třetí Hostel míří na tuzemský trh!

Autor: gogo, Přidáno: 4. 1. 2012, 18:18
Zobrazení: 5258

Eli Roth dal, jak se zdá, sérii Hostel sbohem a po dvou finančně velmi úspěšných dílech přebral otěže Scott Spiegel. Třetí díl však přináší i další změny. Kromě režiséra je to také primární určení pro videotrh a stěhování celého ansáblu z "hnusem protkané" střední Evropy do hlavního města hazardu - Las Vegas.

Snímek se objevil na americkém videotrhu 27. prosince 2011 a v zápětí bylo oznámeno vydání i v ČR.  Na pultech našich obchodů by se mělo DVD Hostel III objevit 25.1.2012. Distributorem bude (jako u prvních dvou dílů) Bonton. Kromě české a anglické 5.1 kanálové verze by se mělo objevit také několik dalších jazyků. Titulky jsou samozřejmostí. Vedle filmu by mělo DVD obsahovat i nějaký ten bonus. Ví se komentářích režiséra Scotta Spiegela a Kipa Pardue. Cena DVD bude začínat lehce nad 250 Kč. Vydání na blu-ray zatím oznámeno nebylo.

Divácké hodnocení snímku je podobné jako u předchozích dvou dílů a brzy se můžete těšit na recenzi. Závěrem ještě přidám oficiální popis filmu od distributora:
    "Vysoké sázky dostávají nový zlověstný rozměr ve třetím pokračování hororové série HOSTEL. Čtyři přátelé na rozlučce se svobodou v Las Vegas neodolají svodům dvou placených společnic a vydávají se na soukromou party daleko od centra. V cíli ale s hrůzou zjišťují, že se ocitli na místě, kde členové elitního klubu hostí nejsadističtější show ve městě, a z nich jsou oběti perverzní hry plné mučení."

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web