QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Autoři třetího dílu finančně velmi úspěšné série Hostel hlásí hotovo! Bylo oznámeno datum premiéry, představen obal DVD a také se můžeme podívat na první trailer. Místo na sedačce režiséra převzal po Eli Rothovi další "starý" známý Scott Spiegel.

Třetí Hostel se představuje!

Autor: gogo, Přidáno: 16. 10. 2011, 14:05
Zobrazení: 5075

O tom, že se chystá další pokračování sadistické série Hostel už víme nějaký ten pátek. Po Eli Rothovi převzal otěže Scott Spiegel a natočil direct-to-DVD snímek, který se tentokrát nebude odehrávat v Evropě, ale v Las Vegas. Přímo v hlavním městě hazardu se tak nová skupinka mládeže ocitne ve spárech Elite Hunting Clubu a jejich zvrácených her. Ačkoliv se Eli Roth na tvorbě snímku nepodílel, je s ním nepřímo spojen, protože byl třetí Hostel vytvářen v produkci jeho společnosti Raw Nerve. Některé zdroje ho uvádí i jako jednoho z producentů. Třetí Hostel by se v kinech neměl vůbec objevit a je primárně určen pro videotrh, kam by s tímto obalem měl dorazit 27. prosince 2011. Jestli se film dostane i na náš trh zatím není známo.

Hlavní roli si zahrál Thomas Kretchmann známý např. z Wanted, Valkýry, King Konga nebo Resident Evilu. Dále se objeví Kip Pardue (seriál Pohotovost), John Hensley, Sarah Habel, Barry Livingston a mnoho dalších, převážně neznámých, herců.

O tom, jak bude nový díl vypadat, si můžete udělat představu podle první krátké ukázky, která se objevila koncem pracovního týdne.

 

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web