QTarantino.cz - Quentin Tarantino

V uplynulých dnech se objevilo několik zprách o nových hereckých posilách pro Django Unchained. Tím nejznámějším je zcela jistě Sacha Baron Cohen. Že vám to nic neříká? A co jeho alter-ega Borat či Ali-G?

Borat v Django Unchained!

Autor: gogo, Přidáno: 13. 11. 2011, 19:16
Zobrazení: 7831

Čerstvě čtyřicetiletý britský komik Sacha Baron Cohen je známý hlavně svou nekompromisní komediální tvorbou. Jeho postavy Borata či Aliho-G jsou dnes již prakticky legendami. Cohen má na kontě i další úspěšné komedie, jako např. Bruno. V animované sérii Madagascar propůjčuje svůj hlas králi Jelimánovi. Cohen je držitelem Zlatého Glóbu, jednou byl nominován na Oscara a čtyřikrát na ceny Emmy. V současné době najdeme jen málo populárnějších komiků, než je Sacha Baron Cohen. A právě ten se má objevit v jedné z rolí v novém filmu Quentina Tarantina - Django Unchained!

V posledních týdnech se objevilo i několik dalších herců, jejichž osoby bychom v chystaném snímku měli také vidět. Mj. je to třeba Anthony LaPaglia, James Remar, současná hvězda Joseph Gordon-Levitt (G.I.Joe, Počátek nebo chystaný Lincoln či nový Temný rytíř) nebo hudebník RZA, který už s Tarantinem spolupracoval na Kill Bill a v současnosti finišuje se snímkem The Man with the Iron Fists.

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web