QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Uběhlo několik týdnů a Tarantino hlásí příchod dalších hollywoodských megastar do svého připravovaného "westernu". Už dlouho se hovoří o Leonardu DiCapriovi, který má k roli už skutečně blízko. Novou hvězdou pak není nikdo jiný, než známý herec a režisér Kevin Costner.

Django Unchained přináší další megahvězdy!

Autor: gogo, Přidáno: 19. 7. 2011, 13:38
Zobrazení: 7200

Kdo by neznal takové perly kinematografie, jako např. Neúplatní, Tanec s vlky, JFK, nebo třeba Wyatt Earp? Všechny spojuje jeden muž. Kevin Costner!  Tento šestapadesátiletý herec, režisér a producent je držitelem dvou Oscarů či Zlatého Glóbu. Hvězda první velikosti, která byla na absolutním vrcholu na přelomu 80. a 90. let by se měla v Django Unchained objevit v roli Ace Woodyho - jednoho ze záporáků.

Dalšího záporáka - Calvina Candieho by si měla zahrát současná hvězda hollywoodského nebe - Leonardo DiCaprio. Ten se objevil v takových filmech, jako Titanic, Skrytá identita nebo Letec. Byl nominován na 3 Oscary, je držitelem Zlatého Glóbu.

Po již známých hercích, kterými jsou třeba Samuel L. Jackson (Stephan) nebo Christoph Waltz  (Dr. King Schultz) se nám teda začíná rýsovat skutečně velkolepé obsazení!

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web