QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Seriálová verze Od soumraku do úsvitu je již naplno rozjetá a tento týden vstoupí už do své druhé poloviny! Co nám přinesly čtvrtá a pátá část a kdy se dočkáme vyvrcholení první řady?

První série Od soumraku do úsvitu je v polovině!

Autor: gogo, Přidáno: 13. 4. 2014, 20:27
Zobrazení: 3237

V polovině seriálu se cesty všech hlavní aktérů konečně zkříží! Po Richieho excesu v motelu zajme dvojice hledaných lupičů a vrahů rodinu Fullerových, s jejichž karavanem se konečně vydají na hranice Mexika. Ranger Gonzáles je i přes zákaz nadřízených dál na stopě nejen dvojici, ale celému kartelu. I on se díky mystickému noži setkává s nadpřirozenými jevy stejně, jako Richie. Upír Carlos se též vydává na hranice, aby pomohl Geckovým uprchnout z USA. Všechny hlavní postavy se tak na hranicích konečně setkají a po krvavé pasáži se pouť seriálem konečně dostává tam, kam se všichni fanoušci těsí - do baru Titty Twister, tedy tam, kde mají otevřeno od soumraku do úsvitu!

Ve flashbackových scénách se v posledních dvou epizodách opět objevuje Earl McGraw prostřednictvím Gonzálesových vzpomínek. U pastora Jacoba se zase dozvíme, jak to skutečně bylo s autonehodou, při níž zemřela jeho žena.

S příštím dílem vstoupí první řada již do své druhé poloviny. Celá série by pak měla vyvrcholit 13. května 2014.

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web