QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Není to tak dávno, co se začal vysílat seriál Od soumraku do úsvitu. Uběhlo pár týdnů a za několik dnů nás čeká již poslední desátá epizoda! Co se událo před samotným finálem první série?

První série Od soumraku do úsvitu míří do finále!

Autor: gogo, Přidáno: 18. 5. 2014, 16:08
Zobrazení: 3530

Krvavá jatka v baru Titty Twister konečně nastala! Satanico Pandemonium konečně předvedla svůj pověstný tanec, po kterém se strhlo to, nač všichni fanoušci netrpělivě čekali. Zatímco rodina Fullerových se snaží přežít za pomoci bratří Gecků a Sexy stroje a odolávat útokům mystických tvorů, tak ranger Gonzáles pokračuje stále ve své mstě. Satanico a Carlos plánují vzpouru a k tomu jim má dopomoci Richie. I jim se však do cesty staví ranger Gonzáles, který jak se zdá, nebude jen obyčejným texaským policistou... Satanico zajme Richieho a snaží se ho zlákat na svou stranu. Mezitím se Carlos konfrotuje právě s Gonzálesem. Skupince přeživších se podařilo ustát ten největší nápor nepřátel a snaží se nějakým způsobem dostat z mytologického chrámu. Společně s profesorem Tannerem (Sexy stroj) a flashbacky Satanico a Carlose se dozvídáme více o této krvavé mytologii. Jak hlavní hrdinové postupují stále hlouběji do chrámu, tak se skrze vzpomínky dozvíme i další důležitá fakta o smrti paní Fullerové a otce bratří Geckových...

Sedmý díl Pandemonium opět natočil Robert Rodriguez podle scénáře Diega Gutierreze. O osmou část se postaral režisér Fede Alvarez, autor remaku kultovního Evil Dead, a scénárista Marcel Rodriguez. Devátý díl pak natočil televizní režisér Nick Copus. Finále první řady bude odvysíláno 20. května a ponese název The Take.

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web