QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Seriál From Dusk Till Dawn natočený podle stejnojmené filmové předlohy Quentina Tarantina a Roberta Rodrigueze míří do českých televizí!

Seriál Od soumraku do úsvitu míří do českých televizí!

Autor: gogo, Přidáno: 28. 9. 2014, 16:33
Zobrazení: 3392

Zatímco v zámoří se pomalu, ale jistě, připravuje natáčení druhé série From Dusk Till Dawn, tak v Čechách bude mít brzy premiéru sezóna první. Stejně jako film ponese i seriál název Od soumraku do úsvitu a již za pár dnů odstartuje na televizní stanici AXN Black. První epizodu můžeme sledovat již 9. října od 22:00. Oficiální synopse od AXN zní takto: "Děj seriálu Od soumraku do úsvitu se točí kolem bankovního lupiče Setha Gecka (D.J. Cotrona) a jeho násilného a nepředvídatelného bratra Richarda Gecka (Zane Holtz), kteří jsou hledaní nejen FBI ale také texaskými rangery Earlem McGrawem (Don Johnson) a Freddiem Gonzalezem (Jesse Garcia), kvůli bankovní loupeži a několika mrtvým.
Zatímco jsou na útěku do Mexika, potkávají bývalého pastora Jacoba Fullera (Robert Patrick) a jeho rodinu a vezmou si je jako rukojmí. Zmatek nastane ve chvíli, kdy si uprchlíci i se svými zajatci udělají zajížďku do striptýzového klubu, který provozován hladovými upíry... až do rána se musí udržet na živu."

První série je také již několik dnů v prodeji na zahraničních trzích prostřednictvím blu-ray a DVD disků. Obě verze jsou třídiskové a nabízí celou řadu bonusových materiálů jako audiokomentář Roberta Rodrigueze, záběry z natáčení, trailery, Best Kills video či komerční vsuvky v seriálu. K dostání jsou na zahraničních e-shopech v cenách 31 (DVD) a 38 (blu-ray) dolarů. Kromě angličtiny však s jinou jazykovou podporou zatím nepočítejte...

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web