QTarantino.cz - Quentin Tarantino

To, že Robert Rodriguez pro svou novou televizní stanici chystá seriál Od soumraku do úsvitu patrně víte. Kdo se však v novém seriálu objeví, jaká bude jeho dějová linka a kdy se ho dočkáme? Na tyto otázky odpoví dnešní novinka...

Seriál Od soumraku do úsvitu se již natáčí!

Autor: gogo, Přidáno: 21. 11. 2013, 20:07
Zobrazení: 4346

Robert Rodriguez bude v polovině prosince spouštět svou vlastní televizní stanici El Rey převážně určenou pro hispánské publikum. O tom, že jedním z prvních pilotních seriálů stanice bude Od soumraku do úsvitu, natočený podle stejnojmeného filmu podle scénáře Quentina Tarantina, jsme informovali již v květnu. Aktuálně se objevují první informace o tom, jak bude seriál koncipovaný a kdo se v něm objeví.

Nejzásadnějším prvkem je patrně to, že se bude jednat prakticky o remake filmu. Hlavními postavami tedy budou stejně jako ve filmu bratři Geckové, kteří se po nepovedené loupeži ocitnou v upířím baru Titty Twister s rodinou pastora Fullera jako rukojmími, kterou má v seriálu nahradit rodina bývalého ministra. Seriál bude samozřejmě dějově obsáhlejší, zaměřený více na jednotlivé postavy a upírský kult.

V hlavních rolích se objeví Zane Holtz jako Ritchie Gecko (epizodní role Kriminálky Las Vegas, Miami či NCIS) a D. J. Cotrona jako Seth Gecko (G. I. Joe 2, Detroit 1-8-7). Dále se objeví např. Jesse Garcia (Zákon Gangu, malá rolička v Avengers atd...) nebo Madison Davenport (Save Me, Shameless). Nejzajímavějšími aktéry jsou pak určitě Robert Patrick (T-1000 z Terminátora 2) a Don Johnson (např. Machete), který by měl převzít roli Earla McGrawa po Michaelu Parksovi.

Seriál se v současné době již natáčí. O tom, jak moc autorsky bude zapojen Robert Rodriguez se zatím mnoho neví. Jisté je, že bude producentem a tvůrcem, a dost možná se postará o napsání a natočení pilotní epizody. Ta by se naobrazovkách stanice El Rey měla objevit už na jaře 2014.

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web