QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Šestou epizodou vstoupila první řada From Dusk Till Dawn: The Series do své druhé poloviny. Jak jsme se tedy v příběhu posunuli?

Seriál Od soumraku do úsvitu vstupuje do druhé poloviny!

Autor: gogo, Přidáno: 20. 4. 2014, 11:08
Zobrazení: 3355

V polovině první série se hlavní hrdinové konečně dostali do baru Titty Twister. Zatímco Richie se konečně navodil do pohody, vrátil se mu rituální nůž a s ním i klid, tak Seth nemá z baru dobrý pocit. Když je pak při ukrývání lupu napaden skupinou motorkářů, jeho znechucení z Titty Twister se ještě umocní! Katie Fullerová se snaží přesvědčit Richieho, aby propustil její rodinu ze zajetí. Jak utéct se snaží vymyslet i její otec Jacob. Freddie Gonzáles je mezitím zajmut Carlosovým kartelem a sám Carlos míří do svého baru Titty Twister uvést speciálního hosta - Satanico Pandemonium. Dnešní noc bude totiž pro všechny upíry něčím vyjímečná!

Ve flashbackových scénách se prostřednictvím Freddieho vzpomínek opět vracíme k Earlu McGrawovi. U Richieho se naopak stále víc a víc přibližujeme zjištění, jak vlastně přišel k onomu rituálnímu noži, který pro něj znamenalo zlom v životě.

V této epizodě uvidíme také mnoho odkazů na původní film. Za barem bude obsluhovat "mladá verze" Dannyho Treja aká Razor (Břitva) Charlie, seznámíme se Sexy strojem a v baru zazní i nějaké ty známé hitovky v čele s peckou Malaguena Salerosa od skupiny Roberta Rodrigueze Chingon, která zazněla mj. i ve druhém Kill Bill. V jiné aranži jej s oblibou hraje i Antonio Banderas v Desperadovi a Tenkrát v Mexiku.

Šestou epizodu napsal bratranec Roberta Rodrigueze Álvaro, který je mj. autorem scénáře k první Machetě a ke třetímu filmu Od soumraku do úsvitu. O režii se postaral zkušený režisér Dwight H. Little, mj. režisér Zachraňte Williho 2 či čtvrtého Halloweenu, který se v poslední době věnuje především seriálové tvorbě (Útěk z vězení, Nikita, Sběratelé kostí...). Příští epizoda, která bude odvysílána 30. dubna, ponese název Pandemonium a znalci předlohy už dozajisté tuší, o co v ní půjde...

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web