QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Další hvězda v chystaném snímku Quentina Tarantina potvrzena! Ve filmu se objeví Samuel L. Jackson. Zároveň se začínají objevovat první obrázky. Film také změnil název. Více v článku...

Bast(E)rdi na plné obrátky!

Autor: gogo, Přidáno: 2. 11. 2008, 09:15
Zobrazení: 5194

Už téměř měsíc nám Quentin Tarantino točí svůj nový film. Ten stihnul změnit název, který je nyní stejný, jako byl u scénáře, jež koloval před časem na netu (a dá se sehnat např. ZDE). Nynější název je tedy Inglourious Basterds.

Mezi herce nám také přibylo spoustu dalších jmen. Najdeme zde i staré známé z dřívějších filmů od QT. Ve snímku se tak objeví třeba Julie Dreyfus (Sofie Fatale z Kill Bill), Michael Bacall (Omar v Autu Zabiják) či asi největší tahák a tím není nikdo jiný než Samuel L. Jackson (Kill Bill, Jackie Brownová, Pulp Fiction), který by si měl střihnout roli vypravěče celého snímku. Mezi další zajímavé postavy patří, českému diváku velmi dobře známý, Gedeon Burkhard ("legendární" detektiv z Komisaře Rexe) či hongkongská hvězdička Maggie Cheung (Hrdina, 2046,...).

A jak už to tak u podobných snímků bývá, netrvá to dlouho a internet se začne plnit fotkami. Mezi nejzajímavější určitě patří profilové postery, které naleznete např. ZDE. Nevím jak vy, ale já už se nemohu dočkat trailerů!

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web