QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Byla obsazena hlavní hrdinka nového filmu od Quentina Tarantina. Stala se jí Melanie Laurent. Zároveň na povrch prosákly informace o ději filmu.

Hlavní hrdinka Inglorious Bastards obsazena!

Autor: gogo, Přidáno: 11. 9. 2008, 11:14
Zobrazení: 5477

Do role Shoshanny, francouzské židovské dívky, byla podle francouzského tisku obsazena mladá, 25-letá Mélanie Laurent. Pro tu by to tak měla být první velká role (zatím si zahrála menší roličky ve filmech Paříž či Den vítězství).

SPOILER!!!

Zároveň byly poodhaleny kousky scénáře, jež před časem unikl na internet. Takže například to, že film bude rozdělen na pět kapitol, z nichž každá se ponese v jiném filmařském duchu. Film se bude odehrávat ve dvou dějových linkách. V první povede Brad Pitt americko-židovské komando Francií, které se bude brutálně probojovávat k místu hlavního úderu. Druhá linka sleduje osud mladé židovky, které nacisté vyvraždí rodinu. Mladá dívka však uprchne a skrývá se v kině, kde pracuje pod jinou identitou. V tomto kině se však má odehrávat premiéra nového Goebbelsova propagandistického filmu. Má se zde sejít vrchnost celé Třetí říše a právě sem má namířeno komando pod vedením B. Pitta.

Jak to vypadá, máme se tedy skutečně na co těšit... Na vyřezávání hákových křížů do tváří mrtvých němců, či na skalpování nevyjímaje...

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web