QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Již téměř před rokem se na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu představil snímek Life of Crime, který mapuje osudy Ordella Robbieho a Louise Gary několik let před událostmi z filmu Jackie Brownová. Avšak až o nadcházejícím víkendu vstoupí snímek do amerických kin!

Prequel Jackie Brownové míří do kin!

Autor: gogo, Přidáno: 27. 8. 2014, 18:40
Zobrazení: 3388

Týden po Sin City 2 zamíří do amerických kinosálů další snímek, který opět rozšíří tarantinovské universum. Film Life of Crime natočený Danielem Schechterem podle předlohy Elmora Leonarda předchází událostem Jackie Brownové. 29. srpna (tedy téměř rok po premiéře v Torontu) se film představí v kinodistribuci v USA, Indii nebo na Bahamách, a v dalších týdnech pak vstoupí do sálů v mnoha dalších státech světa. Zda mezi nimi bude i ČR je zatím ve hvězdách.

Ve filmu se představí Mos Def jako Ordell Robbie, John Hawkes jako Louis Gara, Isla Fisher jako Melanie, Jennifer Aniston jako Mickey Dawson či Tim Robbins jako Frank Dawson. Rozpočet Life of Crime činil zhruba 12 milionů dolarů a natáčelo zkraje roku 2013 v americkém Connecticutu.

Pro představu, jak asi bude snímek vypadat, dobře poslouží otitulkovaný trailer na stránch ČSFD.

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web