QTarantino.cz - Quentin Tarantino

V nedávno uplynulých dnech se v zámořských médiích začaly objevovat zprávy o dalších dvou posilách pro nový film Quentina Tarantina - Django Unchained. Mezi aktéry se tak mají přidat Don Johnson a Tom Savini.

Další jména pro Django Unchained?

Autor: gogo, Přidáno: 20. 10. 2011, 13:43
Zobrazení: 4669

Tom Savini je legenda mezi hororovými trikaři a maskéry. Stál u zrodu zombie filmů, když se podílel na maskách a efektech zásadního díla tohoto žánru, Úsvitu mrtvých George A. Romera. Mezi další hororové klasiky, na kterých Savini spolupracoval, patří např. série Pátek třináctého nebo Creepshow.
S Tarantinem se poprvé na place potkal při natáčení Avaryho snímku Zabít Zoe, který Tarantino produkoval a Savini pro film dělal na make-upových efektech. V Od soumraku do úsvitu si pak zahrál památnou roli Sexy-stroje. V posledních letech se objevil v Rodriguezově Planetě Teror a v Machete. V Dajngo Unchained by pak měl ztvárnit roli Ellise Brittla.

Další známou osobností je hvězda kriminálek Don Johnson. V 80. letech platil za módní ikonu hlavně díky seriálu Miami Vice. U nás jak pak známý např. jako Detektiv Nash Bridges nebo Marlboro z filmu Harley Davidson a Marlboro Man. Don Johnoson se před kamerou objevuje již více než 40 let a je mj. držitelem Zlatého Glóbu. Nejen příznivci našich stránek ho pak jistě zaregistrovali v Machetě. V Django Unchained by si podle všeho měl střihnout roli Spencera Gordona Benneta.

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web