QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Nespoutaný Django bude velmi úspěšný! To už je nyní víceméně jasné. V USA má za sebou druhý víkend v kinech a s minimálním poklesem tržeb udržel s přehledem druhou pozici v TOP 10! Už teď je jasné, že se z filmu stane nejvýdělečnější snímek Quentina Tarantina v Americe!

Django Unchained válcuje americká kina!

Autor: gogo, Přidáno: 6. 1. 2013, 20:45
Zobrazení: 5364

Nespoutaný Django zaznamenal při svém druhém víkendu v amerických kinech tržby přesahující 20 milionů dolarů. To jej s přehledem udrželo na druhém místě žebříčku a snímek tak za sebou nechal taková díla jako Hobit či Bídníci. Jediný film, který western Quentina Tarantina pokořil, je hororová "novinka" a další z řady remaků - Texas Chainsaw 3D. Momentálně má tak Django Unchained na kontě 106,5 milionu dolarů jen z amerických kin (dosud nejúspěšnějí Tarantinův film Hanebný pancharti měl touto dobou nastřádáno 78,5 milionu USD). Během následujícího týden se tak z Djanga stane nejvýdělečnější dílo Quentina Tarantina v Amerických kinech. Filmu se navíc daří i v různých žánrových žebříčcích. Tak např. je momentálně pátým nejúspěšnějším wsternem (a během pár dnů se dostane i na pomyslnou bednu). 

Snímku se tedy evidentně daří a už i ostatní diváci z různých koutů světa mají jeho projekci v kinech na dosah. V ČR se ta novinářská odehraje již toto úterý a pro veřejnost bude film dostupný už za týden a půl!

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web