QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Květen uběhl jako voda a natáčení Django Unchained opět pokročilo. Uplynulé dny nám přinesly mj. opět nějaké personální změny, premiérovou videoukázku z filmu a samozřejmě několik nových fotografií. Natáčení finišuje, premiéra se blíží...

Květen s Django Unchained

Autor: gogo, Přidáno: 31. 5. 2012, 18:10
Zobrazení: 6357

Naposledy jsem Vás informoval o prvních fotografiích z natáčení a o prvních promofotkách. Od té doby natáčení pokročilo a stalo se několik zajímavých věcí. Jednou z nejdůležitějších je několik personálních změn. Sacha Baron Cohen ze svého camea odstoupil kvůli pokračující propagaci svého posledního projektu Diktátor. Dalším opustivším je Kurt Russell. Ten už původně nahradil v projektu Kevina Costnera. Jeho role brutálního trenéra otroků bude prý spojena s postavou Billyho Crashe, kterou hraje Walton Goggins (Predátoři, Policejní odznak). Zoufat ale nemusíme, protože Harvey Weinstein slíbil, že se dočkáme dalšího hereckého překvapení.

V polovině měsíce pak byla na filmovém festivalu v Cannes, který má Tarantino velmi v oblibě, představena první ukázka z Djanga Unchained. Měla 7 minut a ohlasy na ní jsou velmi nadšené. Kritici hovoří o skvělých hereckých výkonech, kontroverzi, smyslu pro detail či vynikající práci s hudbou (jak bývá u Tarantina zvykem). Ačkoliv natáčení ještě není u konce, rozhodně se máme na co těšit. A vyhlížet můžeme 8. červen, kdy by měl být představen veřejnosti první teaser před filmem Ridleyho Scotta - Prometheus.

Na internetu se také v minulých dnech objevilo hned několik nových fotografií z filmu, z nichž některé vážně stojí za to. Prohlédnout si je můžete pod článkem a společně pak můžeme čekat na 8. červen na první videoukázku a poté na 17. ledna 2013, kdy bude mít Django Unchained pod záštitou Falconu českou kinopremiéru. Na Slovensku se filmu dočkají ve stejný den.

Jamie Foxx (Django) - Leonardo DiCaprio (Calvin Candie)

Jamie Foxx (Django) - Christoph Waltz (Dr. King Schultz)

Jamie Foxx (Django) - Franco Nero

Christoph Waltz (Dr. King Schultz)

Quentin Tarantino (režie, scénář)

Jamie Foxx (Django)

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web