QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Již za pár dní se na pultech tuzemských obchodů objeví DVD a Blu-ray vydání posledního filmu Quentina Tarantina - Nespoutaný Django! Jaká balení v Čechách výjdou? Kolik budou stát a co nám nabídnou? Tak přesně na tyto otázky odpovídá následující článek...

Nespoutaný Django míří na DVD a Blu-ray!

Autor: gogo, Přidáno: 8. 5. 2013, 13:02
Zobrazení: 4279

DVD

Klasické DVD Nespoutaného Djanga vychází 22. 5. 2013. Film bude dostupný v českém, anglickém, ukrajinském a ruském jazyce v 5.1k Dolby Digital zvuku. Samozřejmostí je celá řada titulků, včetně češtiny či slovenštiny. Bonusová nabídka je poměrně strohá a nabídne následující položky:

  • Vzpomínka na J. Michaela Rivu: Výprava filmu Nespoutaný Django,
  • 20 let ve filmovém průmyslu: Kolekce Tarantino XX Blu-ray™,
  • Ukázka soundtracku Nespoutaný Django.

O tom, zda budou bonusy otitulkované a jestli bude mít vydání jeden či dva disky se zatím mnoho neví. Jisté však je, že již nyní lze DVD předobjednávat za ceny začínající na 260 Kč.

Blu-ray

Blu-ray vydání filmu vychází ve stejný den jako DVD a nabídne nesrovnatelně kvalitnější vybavení. Základem bude skvělý obraz 1080p v poměru 2,40 : 1 a anglický DTS-HD zvuk. Ostatní zvukové stopy, včetně češtiny, nabídnou 5.1k Dolby Digital. V nabídce bude opět celá řada titulků i s češtinou a slovenštinou. Bonusová nadílka je oproti DVD trochu rozrostlejší a nabídne bonusy:

  • Nová podoba spaghetti-westernu: Koně & kaskadérské kousky filmu Nespoutaný Django,
  • Návrhy kostýmů Sharen Davis,
  • Vzpomínka na J. Michaela Rivu: Výprava filmu,
  • Ukázka soundtracku Nespoutaný Django.

K dostání bude Blu-ray hned v několika verzích. Klasické vydání startuje na ceně cca 440 Kč. Luxusnější Steel Book verze bude k mání zhruba od 540 Kč. V nabídce bude také sběratelská edice (viz obrázek), která kromě samotného Blu-ray nabídne také stylový plakát formátu A2, několik filmových karet, barevnou fotoknihu k filmu a to celé zabalené v luxusním obalu. Cena tohoto vydání je 900 Kč. Stejně jako u DVD se ani u Blu-ray prozatím neví, zda budou bonusy lokalizované. Podrobnější informace, včetně recence, přineseme po vydání jednotlivých edicí.

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web