QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Premiéra Nespoutaného Djanga (Django Unchained) se pomalu, ale jistě blíží. Do prvních představení zbývá méně, než dva a půl měsíce a mediální kampaň na podporu nového filmu Quentina Tarantina vrcholí. Před několika dny byl představen nový trailer...

Nový trailer na Nespoutaného Djanga!

Autor: gogo, Přidáno: 12. 10. 2012, 15:50
Zobrazení: 4444

Za poslední týdny se kolem projektu Django Unchained událo hned několik věcí. Mnozí z Vás již jistě postřehli, že se ve filmu nakonec bohužel neobjeví ani Kurt Russell jako náhrada za Kevina Costnera, ani jedna z největších komediálních hvězd současnosti - Sacha Baron Cohen ani Joseph Gordon-Levitt. Naopak si v Djangovi zahrají mj. Zoë Bell (Kill Bill, Grindhouse: Auto zabiják) nebo vycházející hvězda Jonah Hill. Nedávno se také mluvilo o tom, že si ve filmu, jak už bývá zvykem, střihl jednou malou roličku i sám Quentin Tarantino.

Americká prosincová premiéra (25. 12. 2012) se již kvapem blíží, a tak byl nedávno představen nový trailer. Ten je podle mnohých nejlepší z dosud zveřejněných ukázek a jak se můžete přesvědčit i vy, skutečně dokáže výborně natěšit každého fanouška Quentina Tarantina. Pod tímto odkazem naleznete trailer s českými titulky, pod textem pak bez nich.

 

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web