QTarantino.cz - Quentin Tarantino

V uplynulých dnech se objevila další tři jména, která by se měla objevit v Django Unchained. Hvězdou nejzářivější je určitě Kurt Russell, který si zahrál hlavní roli v Autu zabiják. Ten by měl nahradit Kevina Costnera...

Tarantino tahá další esa pro nový film!

Autor: gogo, Přidáno: 7. 10. 2011, 15:35
Zobrazení: 6629

O odchodu Kevina Costnera od projektu jsem psal nedávno, avšak náhrada na sebe nenechala dlouho čekat. V roli Ace Woodyho by se tak měl nově objevit výborný herec Kurt Russell. Hvězda 80. (Útěk z New Yorku, Věc nebo Tango a Cash) a první poloviny 90. (Kapitán Ron, Tombstone...) let, specialista na Elvise Presleyho (Elvis, Forrest Gump), který byl nominován na Zlatý Glóbus i Emmy. Russella určitě znáte i z hlavní role kaskadéra Mika v Autu zabiják.

I další jméno figuruje na hereckém seznamu Tarantinova filmu již poněkolikáté. Laura Cayoutte si už zahrála menší role v Hell Ride a hlavně v Kill Bill vol. 2  (Rocket - ústřední lehká dáma z podniku, kde pracoval Budd).

Posledním do party je M.C. Gainey, kterého můžete znát ze seriálů Strážce pořádku, Ztraceni (Tom Friendly) nebo Tak jde čas. Mj. si zahrál i ve třetím Terminátorovi nebo jednoho z vrahů v kultovním Con Air.

Jmen přibývá a listopadové natáčení se kvapem blíží. Těšit se tak můžeme snad na další herce či fotky z blížícího se natáčení!

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web