QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Alexandre Aja finišuje s natáčením remaku hororů z přelomu 70. a 80. let. Před několika dny se objevil celkem solidní trailer a bylo vypuštěno několik dalších informací. A proč se o tom zmiňuji? V Piranhe 3-D se totiž objeví současný Tarantinův chráněnec Eli Roth a také Ving Rhames (legendární Marsellus Wallace z Pulp Fiction).

Eli Roth v Piranha 3-D

Autor: gogo, Přidáno: 26. 1. 2010, 15:11
Zobrazení: 5957

Legendární béčko z roku 1978 od režiséra Joe Danteho, které se roku 1981 dočkalo pokračování (ve kterém měl mimo jiné prsty současný Tarantinův konkurent z festivalových předávání cen - James Cameron) se koncem první dekády nového tisíciletí dočkává remaku. V první polovině roku 2009 natáčel jeden ze současných předních hororových tvůrců, francouz Alexandre Aja (Hory mají oči, Noc s nabroušenou břitvou či Zrcadla) snímek Piranha 3-D. Film, který má rozpočet 24 milionů dolarů nás zajímá hlavně proto, že se v něm objeví současný Tarantinův chráněnec Eli Roth. Dalším starým známým je Ving Rhames (Marsellus Wallace - Pulp Fiction). Mezi další jména, jenž se ve snímku objeví jmenujem např. Christophera Lloyda nebo Jerryho O'Connella.

 

V posledních týdnech se začala objevovat informace o tom, že nová Piranha nakonec ve 3D nebude a navíc se posunula její premiéra. Ta je v současné době stanovena na 27. srpna 2010. Jak to nakonec dopadne? Jaký bude mít film úspěch? Potvrdí Eli Roth svůj kariérní vzestup dobrým výkonem? Na tyto a další otázky budeme snad znát odpověď na konci letních prázdnin.


>>>Nedávno pořízený pirátský trailer<<<

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web