QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Možná se již brzy dočkáme souborného vydání všech dílů kultovního Sin City od Franka Millera v jedné knize! Vydání obrovského díla s názvem Kurva velký Sin City plánuje nakladatelství Comics Centrum. K jeho realizaci však musíme přispět i my fanoušci!

Souborné vydání Sin City míří na trh!

Autor: gogo, Přidáno: 3. 5. 2014, 16:39
Zobrazení: 3554

Kurva velký Sin City bude obsahovat všech sedm dosud vydaných děl ve dvojnásobně velkém formátu 325 x 220 mm. Každý díl bude oddělen v Čechách dosud nepublikovanými obálkami. Kniha bude mít 1360 stran, a to černobílých, dvoubarevných i celobarevných. K vydání více než 6 kilogramů vážící knihy však musí přispět i fanoušci. Jelikož jsou výrobní náklady obrovské, je nutné nejprve zajistit předobjednávku minimálně 300 knih, aby se její vydání dalo vůbec uskutečnit. Firma Comics Centrum vše realizuje pomocí předobjednávek, kterých je zatím uskutečněna cca jedna třetina z potřebného množství. Kurva velký Sin City bude stát 2 200 Kč a sledovat vývoj objednávek, popř. podpořit prodej lze prostřednictvím oficiálních stránek. Věříme, že se vše podaří dotáhnout do úspěšného konce a ČR se tak stane teprve druhou zemí po USA, kde tato komixová bible výjde!

Další informace a objednávky můžete do 31. května 2014 realizovat zde: http://www.comicscentrum.cz/9788086839790-kurva-velky-sin-city.html

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web