QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Natáčení nového snímku Quentina Tarantina je v plném proudu. V souvislosti s tím spatřila světlo světa další várka fotek z placu a také oficiální plakát filmu. Zároveň také nahlédneme pod pokličku snímku a představíme Vám osobnosti, které nestojí před kamerou, ale za ní...

Další várka fotek z natáčení The Hateful Eight!

Autor: gogo, Přidáno: 11. 2. 2015, 12:44
Zobrazení: 3881

Již několikrát jsme Vám představili aktuální fotky z natáčení nového Tarantinova filmu The Hateful Eight. V předešlých dnech se na internetu objevilo několik dalších snímků, a to včetně fotografie aktuálního plakátu. A kdo vlastně za filmem stojí? Herecké obsazení, které jsme již zmiňovali, doplňují nově např. dříve spekulovaní James Parks (O. B. Jackson), Zoë Bell (Judy), Dana Gourrier (Minnie), Keith Jefferson (Charly) či Belinda Owino (Jemma).

O scénář a režii se samozřejmě postaral Quentin Tarantino. Za kamerou nebude stát tradičně nikdo jiný, než trojnásobný držitel Oscara Robert Richardson. Po smrti Sally Menke se stal dvorním Tarantinovým střihačem Fred Raskin (Strážci Galaxie, Rychle a zběsile 3 - 5). O casting se opět stará Victoria Thomas, o kostýmy pak Courtney Hoffman, o výrobu Yohei Taneda atd. O produkci se tradičně mj. starají i bratři Weinsteinové. Je tedy vidět, že Quentin Tarantino se opět obklopil osvědčeným týmem a lze tedy předpokládat, že výsledek bude opět stát za to!

 

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web