QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Quentin Tarantino, se stejně jako mnoho dalších celebrit, dočkal několika knižních titulů pojednávajících o něm a jeho filmech.

Quentin knižně

Autor: gogo, Přidáno: 9. 12. 2003, 18:41
Zobrazení: 6116

Jako většině slavných celebrit, se i Quentinu Tarantinovi věnují spisovatelé v různých publikacích. V nadcházejících týdnech na nás čeká vydání hned několika nových děl. Ale už dnes je tomu již více než 10 let, co byla vydána publikace od Wensleye Clarksona, Palba od boku (jejíž přepis naleznete třeba ZDE). Vydán knižně byl i např. scénář k Pulp Fiction.

Za nedlouho se ovšem budou dát pořídit i nové tituly. 15.11. by měla v ČR vyjít kniha Quentin Tarantino a filozofie - Jak filozofovat kleštěmi a letovací lampou od autorů Richarda Greena a Mohammada K. Silema. Její anotaci naleznete třeba ZDE. Kniha, na kterou se ovšem těším nejvíc, je od autora Jima Smithe a nese prostý název Tarantino. V edičním plánu ji má vydavatelství Bookman, ovšem datum vydání je prozatím neznámý. Už jen prostá anotace je celkem zajímavá:Povinná četba pro všechny fanoušky Tarantinových filmů. Suchý ale zábavný a zajímavý popis všech Tarantinových filmů od vzniku přes herecké obsazení až po Tarantinovy zdroje inspirace..

Pokud jste vyznavači kalendářů, můžete také uvažovat o produktu Tarantino 2009 - nástěnný kalendář [CZ], který obsahuje 16 fotografí velikosti 305x610mm a navíc jeden vložený plakát. Dá se koupit za necelých 200 Kč např. tady. Pokud tedy nevíte, co pořídit někomu k Vánocům a DVD jsou již pasé, zde máte několik dobrých tipů...

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web