QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Je to už pár týdnů, co se objevila zpráva, že se Quentin Tarantino bude podílet na novém filmu s westernovou legendou Francem Nerem. Jaká je situace?

Quentin Tarantino a western s hvězdným obsazením?

Autor: gogo, Přidáno: 10. 4. 2011, 12:27
Zobrazení: 5499

Quentin Tarantino už mnohokrát naznačil, že by si rád natočil klasický spaghetti western. Odkazy na tuto tematiku, včetně děl otce tohoto žánru, Sergia Leoneho, používá Tarantino ve svých filmech poměrně často. Zhruba před rokem se spekulovalo o filmu o americké otrokářské minulosti. Někdy začátkem března 2011 se pak světová westernová legenda Franco Nero (Django) vytasila se zprávou, že chystá návrat ke kořenům. V plánu má snímek The Angel, The Bad & The Wise který zjevně připomíná Leonův Hodný, zlý a ošklivý.

V souvislosti s tímto snímkem zmínil i několik jmen, které se na filmu mají podílet. Pro nás je potěšující zprávou to, že se jméno Quentin Tarantino ve výčtu objevilo také. O jakou pozici (herec, režisér, producent) se jedná, zatím není známo. Velmi známou tváří je Keith Carradine. Bratr Davida Carradina (Kill Bill, Hell Ride) je taktéž výraznou westernovou osobností. Další hvězdou by měl být Treat Williams. Uvedení filmu je plánováno na rok 2013.

Za pár týdnů (11. května) startuje v Cannes oblíbený filmový festival Quentina Tarantina. Zde již tradičně oznamuje své nadcházející snímky a představuje je i ve zdejších premiérách. Dočkáme se i letos oznámení nového filmu? Uvidíme za měsíc...

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web