QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Kdo by neznal legendární modré postavičky malých šmoulů... Taťka šmoula, Šmoulinka, Koumák a další, kteří se snaží vést bezstarostný život a kteří stále musí odvracet útoky zlého Gargamela. Právě se natáčí celovečerní podoba a prsty v ní bude mít i Quentin Tarantino!

Quentin Tarantino ve Šmoulech!

Autor: gogo, Přidáno: 21. 3. 2010, 14:02
Zobrazení: 5485

Americko - Belgický animovaný seriál natáčený v 80. letech si vydobyl slávu po celém světě. Velmi populární je taktéž v našich končinách. Příběhy Gargamela s kocourem Azraelem terorizující vesničku malých šmoulů jsou vryty v mnoha dětských duších už po více než 20 let. V současné době probíhá natáčení celovečerního filmu The Smurfs. Scénář filmu napsali autoři Shreka 2 a 3 - David Weiss a David Stem. Snímek natáčí zkušený režisér Raja Gosnell (Agent v sukni, Scooby-Doo...).

 

Proč o tom píšu zde? Možná to zní naprosto šíleně, ale ve filmu ztvární jednu z hlavních rolí Quentin Tarantino! Svůj hlas propůjčí šmoulovi Koumákovi. V dalších rolích se objeví např. Neil Patrick Harris, Hank Azaira či George Lopez. Digitální šmoulí animák dorazí do kin koncem července 2011. U nás by měl mít premiéru 8. září téhož roku.

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web