QTarantino.cz - Quentin Tarantino

S přibývajícím časem prosakuje na povrch stále více informací o novém projektu Quentina Tarantina. A jak se ukazuje, několik nedávno zmiňovaných projektů spolu nakonec souvisí a v uplynulých dnech se spekulace potvrdily. Quentin Tarantino doopravdy chystá nový film!

Tarantino doopravdy chystá nový film!

Autor: gogo, Přidáno: 3. 5. 2011, 16:51
Zobrazení: 6845

Když jsme Vás někdy před rokem informovali o tom, že by si Tarantino natočil rád snímek o amerických otrocích, málokdo tomu přikládal velkou váhu. V nedavných měsících se pak objevila nová várka "drbů", když se westernová legenda Franco Nero rozpovídal o novém filmu, na kterém by měl spolupracovat právě Quentin Tarantino. V posledních dnech však na povrch prosáklo několik velmi zajímavých informací a vše nasvědčuje tomu, že Quentin Tarantino doopravdy chystá svůj western (či southern, spaghetti western apod...).

O některých jménech jsme se již zmiňovali. Jistí herci by měli být jak Franco Nero, tak držitel Oscara za Hanebné Pancharty Christoph Waltz. Často se také skloňují jména Keitha Carradina, Treata Williamse či Samuela L. Jacksona. Film nese prozatimní název Django Unchained (Nespoutaný Django). Podle Tarantinových slov by měl být scénář již dokončen a jeho schvalováním by se měli zabývat bratři Wiensteini, kteří s největší pravděpodobností budou snímek produkovat. Film by měl vyprávět příběh uprchlého otroka, kterého si pod ochranná křídla vezme německý lovec odměn (Christoph Waltz) a společně se vydávají po cestě spravedlnosti a odplaty.

Objevují se i další spekulace, jako např. že by snímek mohl nějakým způsobem souviset se Sukiyako Western Django či že natáčení by mohlo začít v létě. Také se prý na veřejnost dostal scénář, který má mít nějakých 170 stran a odpovídal by zhruba dvou a půl hodinovému snímku (což je standartní Tarantinova stopáž). Kde je však úplná pravda ví asi jen sám Quentin Tarantino a my můžeme doufat, že se za pár dní v Cannes dočkáme oficiálních vyjádření...

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web