QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Další z řady filmů Roberta Rodrigueze se dočká seriálového zpracování! Po již připravovaném Od soumraku do úsvitu a chystaném Sin City se do televize podívá také desperadovský svět v seriálu El Mariachi!

El Mariachi jako televizní seriál!

Autor: gogo, Přidáno: 30. 12. 2013, 13:11
Zobrazení: 3422

Doslova boom zažívají televizní seriály. Již dávno neplatí, že v televizi figurovaly hlavně nízkorozpočtové projekty, různé kriminálky, komedie apod. V posledních letech se do televizních seriálů sypou stále větší a větší peníze a dostává se tak na zpracování mnoha filmových předloh. Podle filmů Roberta Rodrigueze se chystá již třetí seriál!

Zatímco seriál Od soumraku do úsvitu se již natáčí a Robert Rodriguez jej má plně pod palcem (postará se o scénář i režii první epizody, zároveň nad celým projektem dohlíží jako producent) a i nad chystaným seriálem ze světa Sin City má určitý dohled (natáčení by mělo začít někdy po premiéře druhého filmu a Rodriguez s Frankem Millerem by měli minimálně produkovat), tak nově chystaný seriál z desperadovského světa vznikne patrně zcela mimo Rodriguezovo působení.

Práva na El Mariachiho a jeho další díly totiž vlastní studio Sony, které chystá televizní seriál bez Rodriguezova dohledu. Mezi první obsazené herce patří Martha Higareda (Street Kings), Julio Bracho či Iván Arana. Již z obsazení je jasné, že seriál bude cílit převážně na publikum tvořené mexickými přistěhovalci a hispánci. Kdy by se měl seriál představit na televizních obrazovkách je však zatím ve hvězdách...

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web