QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Rok po premiéře a po mnoha měsících odkladů přichází konečně na pulty obchodů loňská pecka Roberta Rodrigueze - Machete. Co nám česká vydání DVD a Blu-ray nabídnou?

Machete konečně na DVD také u nás!

Autor: gogo, Přidáno: 2. 10. 2011, 14:05
Zobrazení: 4453

Machete je film, který se Robertu Rodriguezovi jednoznačně povedl! Už původní fiktivní trailer byl výborný a když pak vloni přišel celovečerní film plný hvězd, úspěch na sebe nenechal dlouho čekat. Vzhledem k velmi nízkému rozpočtu, lehce přesahujícím 10 milionů dolarů zaznamenal snímek kasovní úspěch, když vydělal více jak čtyřnásobek svého rozpočtu. Dalších více než 14 milionů dolarů pak vydělal jen v USA za prodej DVD. Fanoušci i recenzenti film chválí a tak není divu, že se chystají rovnou dvě pokračování.

Zkraje roku 2011 vyšel kosící zahradník na DVD a Blu-ray ve velké části světa. Český fanoušek se dočkal akorát tak slibů a pak několik měsíců odkladů. Až nyní se konečně český distributor MagicBox vytáhl a na 19. října 2011 chystá DVD i Blu-ray s českou podporou!

A co že nás na discích vlastně čeká? Kromě filmu patrně vůbec nic. Žádná bonusová nálož není distributorem oznámena... V nabídce je tak pouze film samotný s českou podporou ve formě titulků a dabingu. Ten bude, podobně jako anglický originál, na DVD ve formě 5.1 DD a na Blu-ray 5.1 DTS. Nyní záleží už jen na Vás, zda-li Vám to za 250 Kč a více v případě DVD  a 500 Kč a více v případě Blu-ray stojí. Recenzi očekávejte v brzké době!

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web