QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Po několika letech příprav, práce a pár odkladech je to konečně tady. Robert Rodriguez vypouští do světa svůj nový film z produkce Quentina Tarantina - Machete! Čeští a slovenští fanoušci mají bohužel opět smůlu. V našich končinách byl snímek již po několikáté zase odložen... UPDATE: Vyšel nový, ultimátně krvavý trailer!

Machete v zahraničí klepe na dveře, v Čechách opět odsunuta!

Autor: gogo, Přidáno: 1. 9. 2010, 11:36
Zobrazení: 4775

Machete je tady! O kosičovi Dannym Trejovi v hlavní roli Machete se mluví prakticky již od premiéry Grindhouse. Po dvou letech odkladů a příprav se v září 2009 začalo konečně natáčet. Premiéra, stanovená na letošní duben byla taktéž několikrát odložena, avšak nyní se konečně dočkáváme! Již dnes se film objeví v Itálii, zítra v Rusku a v pátek na nejdůležitějším trhu, v USA (a samozřejmě v několika dalších státech). Českému fanouškovi, který si už hezkých pár měsíců taktéž plánuje návštěvu mexikánského zabijáka, však zbývají jen oči pro pláč. Po několika odkladech tu máme další. Poslední udávaný termín (konec září) už opět neplatí a nynější datum české premiéry je 14. října 2010. Taktéž slováci se dočkali přesunu, a to na 4. listopad 2010.

Jak si snímek povede po finanční stránce? Jak ho budou hodnotit kritici? Dočkáme se filmu také konečně i v našich kinech? A kdy to nakonec skutečně bude? Na tyto otázky nám odpoví několik příštích dnů a týdnů. Do té doby nezbývá nic jiného, nežli slintat u trailerů.

UPDATE: Pod předešlým linkem naleznete i nový Finální necenzurovaný trailer. Že by nejultimátnější jatka za poslední dobu? Kam se hrabe Saw s Hostelem dohromady a ještě na druhou!

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web