QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Natáčení pokračování akčního nářezu Machete Kills se pomalu rozjíždí a Robert Rodriguez tasí jedno hvězdné jméno za druhým! Tím nějvětším je dozajista oscarová akční legenda Mel Gibson!

Mel Gibson si zahraje ve druhé Machetě!

Autor: gogo, Přidáno: 9. 5. 2012, 11:12
Zobrazení: 4428

První Machete byl neskutečný vtipný béčkový nářez, ve kterém Robert Rodriguez potvrdil talent na vábení filmových stars, a tak se ve snímku objevily takové persony jako Steven Seagal či Robert De Niro. Ani v pokračování nebude o hvězdy ochuzeno. Momentálně začíná natáčení a pro jednu z rolí byl potvrzen i akční veterán Mel Gibson. Jedna z akčních legend 80. a 90. let (série Šílený Max, Smrtonosná zbraň či Statečné srdce) by se měla objevit v roli hlavního záporáka.

Účast ve filmu potvrdila i celá řádka herců z jedničky, a tak se krom Dannyho Treja (Machete) můžeme opět těšit i na Michelle Rodriguez (Luz), Jessicu Albu (Sartana) či Toma Saviniho jako Osirise. Oku polahodí i pohled na ultimátní sexbomby Amber Heard a Sofíu Vergaru. O možné účasti asijského řezníka Tonyho Jaa jsem psal již v jednom z předchozích článků.

Synopse filmu: Machete se vypraví do rodného Mexika, aby poslal drogového bosse Mendeze na pravdu boží. Cestu mu však zkříží zbraňový magnát Luther Voz, který chce pomocí obří rakety rozpoutat novou světovou válku. Na Machetu tak čeká další plná krve, násilí a uzemňujících hlášek!

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web