QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Robert Rodriguez se v tomto týdnu opět rozpovídal o svých nejbližších projektech. Podle jeho slov už natáčení Sin City 2 skutečně klepe na dveře. Aktualizace: Začínají se obsazovat první role!

Natáčení Sin City se blíží! AKTUALIZOVÁNO!

Autor: gogo, Přidáno: 17. 3. 2012, 12:56
Zobrazení: 6556

Rodriguez v současnosti finišuje s přípravou natáčení Machete Kills, které začne již příští měsíc. V zámořských kuloárech se hovoří o velmi zajímavém jménu, které by se mělo na plátně objevit společně s Dannym Trejem. Povídá se o tom, že tím jménem bude thajský řezník Tony Jaa. Ten stojí za brutálně naspeedovanými akčňáky jako Ong Bak čim Tom Yum Goong, které v rámci žánru patří k naprosté špičce. Uvidíme, co se z toho vyklube.

Neméně zajímavou informaci přinesla americká média ohledne Sin City 2. Tam se prý také natáčení chystá co nevidět. Rodriguez prozradil, že by se mělo začít krátce po dotočení druhé Machete, takže se dá reálně předpokládat pozdní léto. Pokud to dobře dopadne, uvidíme v příštím roce dvě velmi očekávaná akční pokračování. Těšte se!

Aktualizace: Sin City 2 bude filmový přepis povídky Dáma, pro kterou se zabíjí, která bude navíc doplněna o několik pasáží z povídky Prostě takovej normální sobotní večer a dva zbrusunové příběhy, které Frank Miller napsal speciálně pro film. Autorem scénáře je kromě Millera i oscarový autor William Monahan (Skrytá identita, Labyrint lží atd.). Ve filmu by se měl určitě objevit Michael Rourke (Marv) a Rosario Dawson (Gail). Spekuluje se také o Michaelu Madsenovi (Bob) a Devon Aoki (Miho).

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web