QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Pokračování kultovního Sin City se po devíti letech už nezadržitelně blíží. Na jeho podporu se začíná rozjíždět mediální kampaň, při které se po dlouhé době opět objevily obrázky z filmu. Zároveň pro Vás máme informace o premiéře a pár dalších zajímavostí.

Nové fotky z druhého Sin City!

Autor: gogo, Přidáno: 1. 3. 2014, 19:02
Zobrazení: 3139

Již mnoho let uplynulo od prvního Sin City. Už při jeho premiéře se hovořilo o pokračování, ovšem jak ukázaly následující roky, vše byly jen plané řeči. Do produkce se film dostal až někdy v roce 2012 a už za necelý půlrok nás konečně čeká premiéra! O obsazování či odkládání filmu bylo napsáno již dost, avšak až nyní se tvůrci Sin City: Dáma, pro kterou se zabíjí, jak zní oficiální český název filmu, rozhodli vypustit do světa nějaké to promo. Pod článkem si můžete prohlídnout pár fotografií s vědomím, že první trailer se objeví již během několika týdnů!

Tuzemská premiéra filmu je aktuálně naplánována na 21. srpen 2014, tedy o den dříve než v USA. Producenti filmu - bratři Weinsteini už před Vánoci zmiňovali, že je v přípravě seriál a Miller s Rodriguezem se zase dušují, že by rádi natočili i další film. Avšak po věčných odsunech, které provázely druhý díl, bych si s nějaké předčasné radování raději odložil...

2

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web