QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Dlouho se o tom spekulovalo a nakonec se mýty proměnily ve skutečnost. Již za několik málo měsíců měly mít premiéru pokračování Sin City a Machete. Jenže pramálo informací, videoukázek či promo obrázků naznačovalo, že projekty nabírají zpoždění. A nyní se oficiálně premiéry obou pokračování odsunují!

Pokračování Sin City i Machete se odsouvá!

Autor: gogo, Přidáno: 25. 6. 2013, 19:29
Zobrazení: 3486

K Machete Kills se sice již několik obrázků objevilo. Nedávno byla prezentována také první upoutávka. Nicméně již koncem loňského roku se vyskytly jisté právní problémy. Zda-li jsou právě ony důvodem odkladu, nebo je to něco jiného, se asi jen tak nedozvíme. Jisté však je, že premiéra Machete Kills se odsouvá o necelý měsíc z 13. září na 4. října 2013. Také s českou premiérou se opět hýbalo. V březnu jsem Vás informoval o přesunu uvedení Machete zabíjí (jak zní oficiální český název) do tuzemských kin na říjen letošního roku. Nicméně podle aktuálního plánu premiér Unie filmových distributorů se film chystá do našich kin opět v září, a sice 12. září 2013. Budeme se tedy muset nechat překvapit, jak tomu tedy skutečně bude.

Ještě drastičtějšího odsunu se dočkalo druhé Sin City. Bez uvedení podrobnějších důvodů byl snímek odložen až na 22. srpna 2014! Tedy o téměř rok! V tuzemském kalendáři premiér zatím konkrétní datum stanoveno nebylo. O dalších podrobnostech Vás budu informovat.

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web