QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Natáčení pokračování legendárního Predatora se nezadržitelně blíží, a tak finišuje pre-produkce, připravují se lokace a samozřejmě se obsahují jednotlivé postavy! Pojďme si jednotlivé herce představit.

Přípravy na natáčení Predators vrcholí!

Autor: gogo, Přidáno: 8. 10. 2009, 14:05
Zobrazení: 5510

Natáčení Predatros by měl Antal s Rodriguezem zahájit na přelomu října a listopadu tohoto roku na Havajských ostrovech. Dotáčky se pak budou dělat v Rodriguezových Troublemaker Studios v Austinu (kde se před několika týdny dotočil film Machete). Začínají se obsazovat hlavní role. O tom, že mexikánského dealera s dvěma UZInami (a určitě nějakou tou mačetkou) si zahraje Danny Trejo, jsem psal už minule. Nyní si představíme i další obsazené herce.

Hlavního hrdinu - Royce, ztvární držitel Oscara za Pianistu - Adrien Brody. Hvězda Adriena Brodyho září v těchto letech naplno. Zahrál si v Jacksonově velkofilmu King Kong, v Tenké červené linii Terrence Mallicka a v desítkách dalších filmech. Kromě Oscara má na kontě takové ocenění jako francouzského Césara či nominaci na Zlatý glóbus. Adrien Brody je zkrátka a dobře hollywoodská hvězda první velikosti.

Francouzskou sniperku Isabelle si zahraje šestadvacetiletá brazilská kráska Alice Braga, která si zahrála hlavní ženské role ve filmech Já, legedna s Willem Smithem nebo Červený pás. Naposledy se objevila ve filmu Crossing Over, kde si zahrála po boku Harrisona Forda. Ruského bijce Nikolaje si zahraje Oleg Taktarov. Tento člověk se od 12 let věnuje aktivně bojovým uměním a byl členem rudé armády. Na kontě má více než 3 desítky rolí a v Predators se tento ruský hromotluk bude ohánět kromě pěstí hlavně rotačním kulometem.

Násilníka Stanse si zahraje Walton Goggins. Sice má na svém kontě více než 50 televizních, seriálových a menších filmových rolí, ale nám je znám pouze jako detektiv Shane Vendrell ze seriálu The Shield. Člena africké vražedné jednotky zahraje Mahershalalhashbaz Ali. Tohoto převážně seriálového herce můžeme znát hlavně ze seriálů Drzá Jordan nebo 4400.

Edwina - jednoho z nejhledanějších můžů FBI - ztvární Topher Grace. Tento začínající herec je znám především jako hlavní záporák Venom ze Spider-Man 3. Člena Yakuzy Hanza bude hrát pravděpodobně Louis Ozawa.


Přípravy na natáčení vrcholí, zbývá doobsadit pár posledních rolí, vyřešit otázku nějakého camea hvězdy prvního (Arnold Schwarzenegger) nebo druhého (Danny Glover) dílu, atd... Jakmile se objeví další aktualita, budu vás samozřejmě informovat.
 

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web