QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Sotva skončila první série televizní verze Od soumraku do úsvitu, tak se Robert Rodriguez pustil do prací na novém seriálu pro svou televizní stanici El Rey. Seriál ponese název Matador a o čem bude, kdo se v něm objeví nebo kdy se ho dočkáme se dočtete v dnešním článku...

Robert Rodriguez připravuje nový seriál!

Autor: gogo, Přidáno: 1. 6. 2014, 20:59
Zobrazení: 3486

Seriál Od soumraku do úsvitu má za sebou první sezónu (shrnující článek očekávejte brzy) a potvrzenou druhou, které se dočkáme patrně příští rok. Mezitím bude televizní stanice Roberta Rodrigueze El Rey prezentovat další seriály, mj. i novinku, kterou Rodriguez aktuálně připravuje. Ta se bude jmenovat Matador a bude pojednávat o fotbalové hvězdě Antoniu "Matadorovi" Bravovi, který je nejen skvělým fotbalistou, ale v soukromém životě také špičkový tajný agent. V roli svět zachraňujícího superborce se představí prakticky neznámý Gabriel Luna. Naopak z těch známějších osobností se v seriálu objeví např. Alfred Molina (Spider-Man 2, Rango) nebo Louis Ozawa Changchien (Predátoři).

Tuto zdánlivou šílenost má nastarosti nejen Robert Rodriguez jako producent a režisér (minimálně) prvního dílu, ale také slavná dvojice Alex Kurtzman - Robert Orci, autoři mj. takových megafilmů jako Transformers, Star Trek či Mission: Impossible 3 nebo seriálů Alias, Hranice nemožného (Fringe), Sleepy Hollow či Hawaii Five-O. První epizoda třináctidílné série je naplánována na 15. července 2014. Před několika dny se navíc objevila už i první videoukázka, která zatím nic moc neřekne, ale zájemce určitě navnadí.

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web