QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Současná doba patří především Djangovi, který boří kina a akademie, ale i Robert Rodriguez má napilno. Právě natáčí pokračování Sin City a objevují se zajímavé osobnosti, které si v pokračování zahrají. Například Josh Brolin či Joseph Gordon-Levitt. A také už kolují internetem první fotky...

Sin City 2 obsazuje další role!

Autor: gogo, Přidáno: 12. 1. 2013, 14:51
Zobrazení: 3683

O prvních obsazených rolích jsem psal už na podzim. V posledních týdnech však přibylo několik velmi zajímavých jmen. Tak předně, tragicky zesnulého Michaela Clarka Duncana nahradí v roli Manuta další výrazná osobnost - Dennis Haysbert. Tohoto pořízka nominovaného na Zlatý Glóbus můžete znát např. ze seriálu 24 hodin. Dalším známým jménem je určitě Josh Brolin. Tento výrazný herec posledních let se představil např. v Americkém gangsterovi, Opravdové kuráži, Mužích v černém 3 či Milk, za který byl nominován na Oscara. Fanoušci Roberta Rodrigueze si jej jistě pamatují i z Planety Teror, kde se představil jako Dr. William Block.

Největší star se pak stala aktuální hollywoodská hvězda Joseph Gordon-Levitt. Všichni ho určitě známe z G.I. Joe, Počátku, třetího Temného rytíře či aktuálně z vychvalovaného Lincolna. Gordon-Levitt se měl objevit i Nespoutaném Djangovi, ale z jeho účastni nakonec sešlo. Dalšími potvrzenými jsou např. Chris Meloni (Zákon a pořádek), Rodriguezova oblíbenkyně Alexa Vega (sága Spy Kids, Machete Kills) či modelka a Playboy Playmate z dubna 2009 Crystal McCahill. A právě ta se také objevila na prvním snímku, který můžete vidět dole pod textem. Na závěr jen dodám, že premiéra druhého Sin City je chystána na 4. říjen 2013. V našich kinech by se pak měl snímek objevit 24. října letošního roku.


 

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web