QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Roky fámů, slibů, odkladů a "zaručených" informací jsou konečně pryč! Sin City 2 (Sin City: A Dame to Kill For) se konečně začalo natáčet! Od 28. října 2012 se na place konečně sešli režiséři Robert Rodriguez a Frank Miller, aby pod jejich taktovkou vzniklo pokračování jednoho z nejzajímavějších filmů uplynulé dekády...

Sin City 2 se konečně natáčí!

Autor: gogo, Přidáno: 3. 11. 2012, 11:20
Zobrazení: 3929

Jak už jistě víte, o scénář se společně postarali autor komixu Frank Miller, oscarový scénárista William Monahan a Robert Rodriguez. Ten společně s Millerem navíc celý film zrežíruje a tradičně by se měl postarat i o kameru, hudbu či střih. Vzhledem k tomu, že snímek navíc vzniká v Rodriguezových studiích v Texaském Austinu, budou náklady na výrobu opět velmi minimalizované oproti ostatním obdobným hollywoodským spektátlům.

A kdo že se ve filmu vlastně objeví? Jak už bylo uvedeno dříve, do svých rolí se vrátí Mickey Rourke jako Marv, Jessica Alba jako Nancy, Rosario Dawson jako Gail či Jaime King jako Wendy (dvojče Blondie - své postavy z prvního dílu). Vrátit by se měl i Clive Owen jako Dwight či Michael Madsen jako Bob. Roli Miho si naopak určitě nezopakuje Devon Aoki, kterou nahradila Jamie Chung (Sucker Punch nebo aktuálně v kině představený The Man with the Iron Fists). Taktéž se bohužel neobjeví Michael Clark Duncan jako Manute, který letos nečekaně zemřel ve věku 54 let.

Již brzy se zajisté dočkáme dalších potvrzených jmen a také prvních fotek z natáčení. Premiéra filmu je plánována na 4. říjen 2013 a do té doby budu vývoj natáčení sledovat a o všem zásadním Vás informovat.

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web