QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Dlouhé roky čekali fanoušci v Čechách na pořádné vydání Sin City. Film byl až dosud k dispozici pouze na DVD, a to ještě v edici, která není kdovíjaká. Nyní by se vše mělo konečně změnit a po osmi letech od premiéry vyjde Sin City - město hříchu na Blu-ray!

Sin City míří na Blu-ray!

Autor: gogo, Přidáno: 15. 11. 2013, 18:14
Zobrazení: 3152

Čeští distributoři si připravili pro fanoušky komixu Sin City vánoční překvapení. Po dlouhých osmi letech od premiéry přijde na tuzemský trh konečně vydání na úrovni. Sin City - město hříchu se dostane na pulty obchodů v Blu-ray vydání 16. prosince 2013. Menu disku bude luxusně stylizované a česky lokalizované. Film bude mít českou i anglickou 5.1 DTS HD-Master audio stopu a nabídne i české titulky. Už nyní je však bohužel jisté, že film bude vydán opět pouze v klasickém sestřihu a režisérského sestřihu se opět nedočkáme. Stejně bledě to zatím vypadá i s bonusovou nabídkou...

Jak bude vypadat obal edice a zda-li se nakonec přecijen dočkáme nějakých bonusů se dozvíme již v brzkých dnes, avšak už nyní můžete Blu-ray edici objednávat na internetu za zhruba 350 Kč.

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web