QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Quentin Tarantino sice začíná připravovat svůj nový film, ale než se produkce rozběhne naplno, uplyne ještě mnoho času. Ten nám může ukrátit pokračování krváku Hostel, dětské ságy Spy Kids či hvězdně obsazený The Man with the Iron Fists...

Iron Fists, Spy Kids 4 a Hostel 3 finišují

Autor: gogo, Přidáno: 16. 5. 2011, 20:11
Zobrazení: 7557

O The Man wiht the Iron Fists jsem psal již několikrát. Tak tedy ve zkratce: Ve filmu, odehrávajícím se ve feudální Číně, hrdiný kovář zachraňuje řiť své vesničce. Snímek rozhodně netáhne svým námětem, ale hvězdným obsazením rozhodně ano. Před kamerou se objeví držitel Oscara Russell Crowe, O-Ren Ishii z Kill Bill - Lucy Liu, hlavní hrdinka Jackie Brownové Pam Grier či wrestlerová hvězda Dave Bautista. Snímek režíruje The RZA (mj. autor hudby ke Kill Bill), který napsal scénář společně s Eli Rothem (jenž film také produkuje). Natáčelo se v Hong Kongu s rozpočtem cca 20 milionů dolarů. Dílo je fázi post-produkce a podle všeho se ho dočkáme v kinech ještě letos.

I další chystaný film souvisí s Eli Rothem. Jedná se o pokračování jeho krvavé ságy Hostel. První dva Hostely stály pakatel a vydělaly hodně přes 100 milionů USD jen v kinech a další desítky milionů dolarů na DVD a Blu-ray. O třetím dílu se mluvilo dlouho, ale nakonec za ním Eli Roth nestojí. Po několika letech klidu se pokračování chopil dlouholetý kamarád a kolega Quentina Tarantina - Scott Spiegel. Ten s Quentinem spolupracoval na filmech Od soumraku do úsvitu 2, My Name Is Modesty či na produkci prvních dvou Hostelů. Třetí Hostel se natáčel na konci minulého léta, z Evropy se přesunul do Las Vegas a opět se nebude chlubit velkým rozpočtem ani hereckými esy. Je určen primárně pro video trh a na pulty obchodů by měl dorazit v říjnu letošního roku.

Poslední chystanou novinkou je, také už několikráte omílaný, čtvrtý díl dětské ságy Spy Kids s podtitulem All the Time in the World. Vedle starých známých z původních dílů (Antonio Banderas, Daryl Sabara, Alexa Vega či Danny Trejo) se objeví mnoho dalších hvězd. V hlavní roli uvidíme Jessicu Albu (Machete, Sin City), hlavního záporáka hraje Jeremy Piven a mj. se objeví i populární britský komik Ricky Gervais. Snímek je dotočen, rozpočet se nám navýšil na 40 milionů dolarů a v současné době probíhají dokončovací práce. Premiéru si film odbyde v půlce srpna letošního roku a čeští diváci se dočkají (stejně jako slovenští) 20.11.2011.

Když vezmeme v potaz chystané podzimní natáčení nového filmu Quentina Tarantina, máme se v druhé polovině letošního roku rozhodně nač těšit!
 

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web