QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Nový film Quentina Tarantina - Django Unchained je dotočen, sestříhán, dokončen. Finišuje propagační kampaň a Djangovi už nebární nic (snad kromě údajného konce světa) ve vstupu do kin. Django se představuje finálním (a nejakčnějším) trailerem a informacemi o premiéře!

Django Unchained míří do finále!

Autor: gogo, Přidáno: 1. 12. 2012, 13:22
Zobrazení: 5529

Je hotovo. Mnohaměsíční maraton informací, spekulací, fotek a videí konečně vrcholí. Quentin Tarantino (který už stihl vyhrát za scénář ke snímku cenu pro scénáristu roku na Hollywoodském filmovém festivalu) představuje finální trailer k filmu Django Unchained a od premiéry nás už dělí jen něco přes 3 týdny. O Vánocích (25. prosince 2012) vstupí snímek do kin v USA a Kanadě. Bude to však mít nesmírně těžké, poněvadž svůj podíl na trhu se bude snažit uzmout velice tvrdá konkurence. Ve stejný den totiž vstupuje do kin nová a skvěle obsazená adaptace Bídníků a komedie Rodičovský manuál. Své určitě budou chtít říct i akční Jack Reacher s Tomem Cruisem a hlavně hit roku Hobit, který sice poběží tou dobou už dva týdny, nicméně sály bude plnit po celý prosinec.

Evropští diváci si na premiéru Nespoutaného Djanga budou muset počkat až do půlky ledna. Invaze kopií do světových kinosálů začne 16. ledna, v České republice jej pak společnost Falcon představí 17. ledna 2013. Na závěr přidám stopáž, která je podle oficiálních údajů 141 minut (avšak dočetl jsem se i o 164 minutách). No a nyní už nezbývá nic jiného, než si vychutnat finální trailer a čekat na premiéru.

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web