QTarantino.cz - Quentin Tarantino

S odvysíláním třetího dílu seriálu From Dusk Till Dawn byla potvrzena i druhá série! O čem pojednával právě zmiňovaný třetí díl a čeho se dočkáme v budoucnu?

Seriál Od soumraku do úsvitu se dočká druhé série!

Autor: gogo, Přidáno: 30. 3. 2014, 18:26
Zobrazení: 3189

Seriál Od soumraku do úsvitu se pomalu, ale jistě blíží k baru Titty Twister. Ve třetí epizodě se tak po flashbackovém druhém dílu opět posouváme více v "přítomnosti". Seth a Richie míří stále k hranicím a po cestě se zastaví v jednom motelu na odpočinek. Zde se dočkáme dalšího z Richieho excesů, který opět rozvíjí jeho napojení na tajemný pradávný kult. Na stopě jim je i ranger Gonzáles, který právě zmiňovaný krvavý kult podrobněji zkoumá s profesorem Geraldem. Rodina Fullerových má po cestě do Mexika nehodu, při které dcera Kate zjistí jednu krutou pravdu...

V seriálu se také začínají objevovat velmi zajímavé odkazy typické pro filmy Quentina Tarantina či Roberta Rodrigueze. Ve třetí epizodě tak jde Seth pro občerstvení do tradičního baru Big Kahuna Burger. Při odvysílání třetí epizody vypustili autoři seriálu zprávu, že první desetidílná série se dočká pokračování. Druhá řada se rozroste již na 13 epizod a odvysílána bude patrně na jaře příštího roku. Seriál také expanduje do řady zemí a sledovat jej tak mohou diváci např. v Kanadě, Irsku, Velké Británii či Nizozemsku. Zda-li se Od soumraku do úsvitu v televizní podobě dočkáme i u nás je zatím ve hvězdách. Na dosah je však již čtvrtá epizoda, která bude odvysílána na apríla, tedy 1. dubna. O režii se opět postaral Robert Rodriguez a scénář napsal jeho bratr Marcel, mj. autor příběhu Machete Kills.

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web