QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Na seznam herců chystaného filmu Quentina Tarantina - Django Unchained si podle všeho můžeme připsat další dvě jména. Součastí blížícího se natáčení se stanou Zoe Bell a Michael K. Williams. Škrtnout si bohužel musíme jednu velkou hvězdu, a sice Kevina Costnera!

Django Unchained posiluje i ztrácí!

Autor: gogo, Přidáno: 26. 9. 2011, 12:04
Zobrazení: 6442

Začněme Kevinem Costnerem. O jeho neúčasti se mluvilo několik posledních dnů a nyní to vypadá, že skutečně z hereckého obsazení vypadl. Oscarový herec a režisér je v současné době zaneprázdněn natáčením nového Supermana (Man of Steel). V plánu má také točení nového válečného filmu, který by měl i režírovat. Jeho jméno pak dále figuruje i v několika dalších projektech. Kevina Costnera je určitě škoda, ale zoufat nemusíme!

Dvě nová jména slibují také hodně. První z nich je stará známá Zoe Bell. Tato herečka a kaskadérka se objevila v jedné z hlavních rolí Auta zabiják. Menší roličku si střihla i v Planetě Teror. Mj. si zahrála i v Bitch Slap, CSI: Miami, Ztracených nebo Gamerovi. Zoe Bell je především velmi známou kaskadérkou. Pod Tarantinovým dohledem doublovala už v Kill Bill nebo Hanebných panchartech. Dvakrát se stala kaskadérkou roku a za Kill Bill 2 vyhrála cenu za nejlepší bitku.

To Michael Kenneth Willias je především seriálovým hercem. Objevil se mj. v u nás známých Alias, Vražený souboj, The Wire - Špína Baltimoru, CSI, Filantrop, Zákon a pořádek atd... V současné době válí v seriálu Boardwalk Empire (Mafie v Atlantic City). Zkušenosti má však i z filmů. Zahrál si např. v Cestě, Brooklinských mostech nebo v Neuvěřitelném Hulkovi.

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web