QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Společně jsme sledovali cestu Nespoutaného Djanga od prvních informací o přípravě filmu, obsazování, přes první obrázky, trailery, až po premiéru a kolosální triumf v kinech či na předávání cen. Novému filmu Quentina Tarantina tak zbývá poslední meta, a to dobýt trh s DVD a Blu-ray nosiči!

Pouť Nespoutaného Djanga míří do finále!

Autor: gogo, Přidáno: 11. 3. 2013, 18:23
Zobrazení: 5542

Nespoutaný Django začíná pomalu, ale jistě vyklízet pozice v kinech. V USA poprvé po 11 týdnech vypadl z TOP20 návštěvnosti kin, v ČR zatím po osmi týdnech drží sedmou příčku s celkovým počtem téměř 181 000 diváků a více než 25,5 miliony Kč na kontě. V USA má utrženo už 161 milionů dolarů a celosvětově už pokořil magickou hranici 400 milionů USD (aktuálně 402,2 milionu USD). Poslední slovo však Django ještě zdaleka neřekl. Již zítra jej čeká premiéra v Malajsii a v příštích dnech ještě např. v Singapuru, Indii nebo Číně, a tak nějaký ten "milionek" ještě do kasičky producentů přibude.

Pro nás diváky je však zajímavější ta "závěrečná meta", a to vydání DVD či Blu-ray nosičů na videotrh. Online bude Nespoutaný Django dostupný od 2. dubna za cenu kolem 15 dolarů. Na DVD a Blu-ray discích pak v USA výjde film 16. dubna. Český divák si bude muset bohužel počkat mnohem déle, a to až do 22. května. Cena DVD startuje pod 300 Kč v předprodeji a v případě Blu-ray vydání pak lehce pod 450 Kč. Obsah obou vydání zatím bohužel není znám.

300

 

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web