QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Roger Avary si za autonehodu, kterou způsobil pod vlivem alkoholu, a při níž zemřel jeden člověk, odseděl jeden rok ve vězení. Nedávno byl propuštěn a opět se začíná hovořit o pokračování úspěšného Silent Hillu. Jak je na tom tedy Roger Avary a Silent Hill v současné době?

Avary se vrací z vězení, vrátí se k Silent Hill 2?

Autor: gogo, Přidáno: 15. 8. 2010, 14:32
Zobrazení: 5154

Před 4 lety natočil Christophe Gans, podle scénáře Rogera Avaryho, jednu z nejlepší herních předělávek v historii. Silent Hill se líbil jak kritikům, tak divákům. Při 50 milionovém rozpočtu vydělal 100 milionů USD a další desítky milionů přidal ze zisků na DVD. O pokračování se mluví prakticky už od roku 2007. Producenti plánovali druhý díl, Roger Avary měl opět psát scénář, jenže k tomu nedošlo. V roce 2008 Avary havaroval s autem pod vlivem alkoholu. Při nehodě zahynul Avaryho blízký přítel a jeho manželka byla těžce zraněna. Roger byl obviněn ze zabití a byl odsouzen na jeden rok do vězení.

 

Minulý měsíc byl Avary propuštěn. Podle vyjádření producentů by se mělo začít pracovat na pokračování. Podle původního plánu měl Roger začít pracovat na scénáři po propuštění, avšak v současné době má jisté právní potíže. Procudent Don Carmody tvrdí, že studio si přeje pokračování Silent Hillu, ale v současné době stojí práce právě kvůli Avaryho potížím. Doufejme tedy, že se tato nepříjemnost vyřeší co nejdříve a Roger Avary se konečně bude moci vrátit tam, kam patří, tedy do světa filmařiny!

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web