QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Rok 2010 je za námi. Jaký byl z pohledu Quentina Tarantina? Co nám přinesl Robert Rodriguez? Jak zabodoval Eli Roth? Jaké novinky Vám přinesl náš web? Na tyto a další otázky odpoví náš bilanční článek

Bilance uplynulého roku 2010

Autor: gogo, Přidáno: 4. 1. 2011, 11:16
Zobrazení: 5910

Quentin Tarantino
 

Quentinu Tarantinovi a jeho Hanebným panchartům patřil především začátek roku. V lednu snímek zabodoval na Zlatých Glóbech, v březnu poté ještě více zazářil na předávání Oscarů. V srpnu pak uběhl rok od premiéry a my jsme si film připoměli z hlediska (především finančních) čísel. V průběhu roku se pak objevilo několik informací o připravovaných snímcích, na kterých by se Tarantino měl v roce 2011 podílet. Jedná se o produkci snímku The Man with the Iron Fist a poté o roli ve snímku Rebel City Rumble. Závěrem roku Tarantino tradičně zveřejnil své nejoblíbenější snímky uplynulého roku.
 

Robert Rodriguez


Rok Roberta Rodrigueze byl o poznání bohatší a plodnější. V červenci se v kinech objevili Predátoři, kteří zaznamenali úspěch jak u fanoušků, tak u kritiků. Koncem létak pak začal pracovat na natáčení nového dílu Spy Kids, které se v kinech objeví 19. srpna 2011. V září (a v říjnu u nás) šel do kin další film - Machete. Taktéž Machete zaznamenal značný úspěch. V listopadu se pak na pultech obchodů objevilo DVD Predátorů. V průběhu roku se Robert Rodriguez několikrát rozpovídal o jeho dalších plánech, které jsem shrnul v nedávném článku.

Eli Roth a Ti další...


Začátkem léta byl Roger Avary po roce propuštěn z vězení. V srpnu pak objevily dva snímky, na kterých se podílel Eli Roth. Oba zabodovaly. Koncem léta se začalo pracovat na natáčení třetího Hostelu. 28. září nás navždy opustila Sally Menkeová, střihačka Tarantinových filmů.

QTarantino.cz


V uplynulém roce jsem Vám přinesl téměř 50 článků a novinek. Bylo přidáno také několik desítek textů do obsahu webu, jehož rozsah se tak neustále zvětšuje. Snažil jsem se průběžně a aktuálně infomovat o dění kolem Quentina Tarantina, Roberta Rodrigueze a spol. I v tomto roce hodlám pokračovat v nastoleném tempu, popř. jej ještě zvýšit. Rád bych zkompletoval obsah jednotlivých sekcí a jejich obsah dále rozšiřoval. Od minulého roku máte také možnost si přes e-shop objednat peněženku Pulp Fiction.

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web