QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Tak přeci jen se fanoušci krváků dočkají pokračování Hostelu. A opět se na tom bude podílet Eli Roth, i když už ne jako režisér. Kdo za tím tedy stojí a kdy se filmu dočkáme?

Hostel III je v přípravě!

Autor: gogo, Přidáno: 8. 7. 2010, 09:02
Zobrazení: 4979

Třetí Hostel by měl režírovat starý známý Scott Spiegel. Ten Scott Spiegel, jehož Tarantino obdivoval na počátcích své kariéry. S autorem Nezabiješ...leda, Evil Dead II či Narušitele se Tarantino poprvé setkal osobně zkraje 90. let. Stali se velkými přáteli a Scott pomohl odstartovat Tarantinovu hvězdnou kariéru. V roce 1999 spolupracovali na filmu Od Soumraku do úsvitu 2, který Spiegel napsal a režíroval a Tarantino produkoval.

 

Za scénářem stojí sám Spiegel a John Fasano (producent a autor mnoha televizních a seriálových scénářů, mj. napsal i 4. díl Univerzálního vojáka či snímek Propad do temnot). Prsty ve scénáři má taktéž i autor předchozích dvou dílů - Eli Roth. Ten by měl snímek zároveň produkovat. Zdali se na snímku bude nějak podílet i Quentin Tarantino, jako tomu bylo u předchozích dílů, se dozvíme v následujících týdnech.

 

Snímek, který se tentokráte přestěhuje z Evropy do USA do Las Vegas, by se měl začít natáčet v sprnu a premiéru by pak měl mít v příštím roce. Přípravy a natáčení budeme dál podrobně sledovat, ale už nyní jsem plný očekávání co vznikne ze spolupráce legendárního béčkaře z 80. let Spiegla a stále se zlepšujícího Rotha...

Robert Rodriguez - Quentin Tarantino - Frank Darabont - Scott Spiegel

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web