QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Eli Roth dokončil snímek The Man with the Iron Fists a v současné době pracuje hned na několika projektech. Co pro nás Quentinův "synek" chystá v příští měsících a letech?

Co chystá Eli Roth?

Autor: gogo, Přidáno: 9. 5. 2012, 13:00
Zobrazení: 4364

Snímek The Man with the Iron Fists, o kterém jsem již několikrát psal, je dotočen, dostříhán, hotov. Premiéra by podle všeho měla být ještě letos. Momentálně se pracuje na pokračování předloňského hitu The Last Exorcism. Roth před dvěma lety potvrdil svůj čich na zajímavé látky a pod jeho záštitou vznikl snímek na stokrát ohrané téma za necelé 2 miliony dolarů. V kinech však vydělal téměř 70 milionů dolarů a o vzniku dalšího dílu bylo prakticky ihned jasno. Snímek The Last Exorcism 2 dotočil neznámý režisér Ed Gass-Donnelly na konci dubna a do distribuce by se měl dostat ještě letos.

Dalším chystaným snímkem je Aftershock. Příběh, ve kterém šest přátel bojuje v Chile o přežití při ničivém zemětřesení Eli Roth produkuje, podílel se na scénáři a měl by si v něm mj. i zahrát. Natáčení s rozpočtem 10 milionů dolarů právě probíhá a výsledek by se měl objevit v příštím roce. Na režisérské sesli sedí Nicolás López.

Posledním projektem, na kterém momentálně Roth pracuje je televizní seriál Hemlock Grove. Seriál o vlkodlacích se připravuje a k vidění by pilotní díl podle všeho mohl být ještě letos. V souvislosti s Rothem se skloňuje i spousta dalších projektů - namátkou Corpus Christi, Clown či už několikrát vzpomínaný Thanksgiving.

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web