QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Každý správný filmový fanoušek má zdi svého bytu vyzdobené nějakým tím plakátem svého oblíbeného filmu či aktéra. Toužíte však po něčem, co je luxusnější než plakát, ale zároveň cenově dostupné? Potom by Vás určitě mohly zaujmout fotoobrazy!

Fotoobrazy s tematikou filmů Quentina Tarantina

Autor: gogo, Přidáno: 29. 3. 2013, 20:04
Zobrazení: 4686

Pokud plánujete obdarovat svého blízkého nebo si chcete prostě jen udělat radost nějakým tím originálním dárkem s filmovou tematikou, nabízí se, jako alternativa obyčejných plakátů, varianta pořízení fotoobrazu. A co že to vlastně ty fotoobrazy jsou? Stručně řečeno to jsou velkoformátové obrázky vytištěné na zvláštním materiálu, který je poté natažen na neviditelný tzv. blind rám (viz obrázky). Samozřejmostí je vybavení rámu háčkem, což umožňuje po dodání okamžité pověšení na zeď a odpadá tak nutnost obrázky upravovat a nechávat zarámovat.

Široké spektrum fotoobrazů nabízí portál Postershop.cz. Prostřednictvím e-shopu nabízí stovky druhů fotoobrazů různých velikostí rozčleněných do tematických sekcí. Filmové fanoušky zajisté zaujme sekce Film a seriál, kde zájemce nalezne fotoobrazy z celé řady filmů, ať už se jedná o žhavé novinky nebo legendární bijáky, o akční pecky nebo dětské pohádky či velkolepé filmy nebo seriály či animáky!

Na své si samozřejmě přijdou i fanoušci Quentina Tarantina. V nabídce footobrazů tak může zájemce najít různé motivy k filmům jako Pulp Fiction, Kill Bill, Hanebný pancharti, Grindhouse nebo Nespoutaný Django. I příznivci Roberta Rodrigueze si zajisté vyberou třeba mezi Sin City, Machete nebo zmiňovaným Grindhouse.

Výroba fotoobrazu trvá zhruba 10 dnů a expediční doba je obvykle do dvou týdnů od objednávky. Fotoobrazy jsou před odesláním vybaveny ochrannými rohy a zabaleny v průhledné fólii, což zamezuje jejich poškození. Všechny produkty také samozřejmě disponují standardní zárukou, která činí dva roky.

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web