QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Uběhlo to jako voda a je za námi další společný rok. Po dvou plodných letech byl rok 2011 na události kolem Quentina Tarantina či Roberta Rodrigueze poněkud slabší. A co že se tedy skutečně v loňském roce událo? Krátkou rekapitulaci naleznete v článku...

Rekapitulace roku 2011

Autor: gogo, Přidáno: 4. 1. 2012, 19:47
Zobrazení: 4940

Quentin Tarantino

Po dlouhých měsících spekulací o novém filmu se na jaře skutečně potvrdilo, že Tarantino připravuje nový snímek Django Unchained. Postupem času se začaly objevovat první jména mezi kterými nechybí hvězdy první kategorie. Po obsazení se dal dohromady i realizační tým a začalo se s přípravami na natáčení. Na jaře se také po letech příprav konečně objevila slibovaná verze Kill Bill: The Whoole Bloody Affair. Podzim byl pak kromě novinek ohledně Djanga Unchained ve znamení vydání blu-ray dnes již legendárních filmů Pulp Fiction, Jackie Brown a Od soumraku do úsvitu.

V roce 2012 nás čeká natáčení nového filmu, se kterým souvisí přísun fotek, trailerů a dalších věcí, o kterých Vás budeme informovat. Django Unchained patří mezi nejočekávanější filmy letošního roku, avšak jednoduché to rozhodně mít nebude. Do kin zamíří krátce po Vánocích a soupeře mu budou dělat rozjetý první díl Hobbita Petera Jacksona a zajímavě vyhlížející World War Z s Bradem Pittem. Držme palce!

Robert Rodriguez

Mr. Rodriguez není člověk, ale stroj. To už ví většina z nás, a proto si ani letos nedopřál moc odpočinku. Krátce po Novém roce vyslal do světa DVD Machete (která u nás měla takřka rok zpoždění). V únoru do svěra vypustil hvězdně obsazenou reklamu Black Mamba. Koncem léta se dočkali i ti nejmenší, pro které přichystal už čtvrtý díl ságy Spy Kids. Během roku se již tradičně objevilo několik informací o natáčení pokračování Sin City.
 

Co se bude odehrávat letos si nikdo nedokáže tipovat. Rodriguez je schopný všeho. V plánu jsou hned dva díly Machete, hovoří se o Sin City 2, jeden čas bylo v plánu i pokračování Predators. S čím Robert vyrukuje nevíme, ale o to, že by nepřišel s ničím rozhodně strach mít nemusíme...

Ostatní

Banda starých známých jako Eli Roth, Pam Grier, Lucy Liu či RZA natočila snímek The Man with the Iron Fists. Objevit by se měl během letošního roku. Scott Spiegel přebral otěže právě po Eli Rothovi a natočil třetí Hostel, který na trh dorazil krátce před koncem právě uplynulého roku. I na knižním trhu se objevila nějaká ta novinka.

qtarantino.cz

Nové stránky fungují již více než 2 roky. O nový produkt byl rozšířen e-shop. Začátkem roku jsme také zamířili na největší sociální síť facebook, kde máme již celkem slušnou fanouškovskou základnu. Pravidelně přinášíme novinky, doplňujeme obsah webu, aktualizujeme TV program či ankety. Odměnou nám bylo na 40 000 návštěv, pokoření hranice 100 000 návštěv od spuštění webu, komentování či hlasování do anket.

Doufáme, že nám i letos zachováte přízeň, a tak si společně ukrátíme chvíle čekání na Django Unchained střípky z natáčení, anketami, komentáři, atd.
Děkujeme!

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web